2010. július 22., csütörtök

Első vásárom

  Egy kicsit megkésve, beszomolok a tatai Víz, Zene, Virág Fesztiválon való megjelenésünkről! Egy kedves festő évfolyamtársam, Botka Ildikó, keresett meg kora tavasszal azzal az ötlettel, hogy valamilyen módom szövetkezhetnénk kézműves-ügyileg. Így hát elkezdtünk utánajárni a dolgoknak és elhatátoztuk, hogy a tatai fesztiválon összehozunk egy közös standot!


  A Művelődési Ház előtt kaptunk helyet. Forgalmunk elég mértéktartó volt, még jó hogy arra jártak a kedves rokonaim és kötelességtudóan vásároltak tőlunk :) Talán az lehettett a baj, hogy kicsit eldugott helyen voltunk, de hát így elsőre ennek is nagyon örültünk! Köszönet Bombicz Zsuzsának a sok segítségért!




  Íme az ékszerkínálatom és hűtőmágneseim,ezeket az utolsó napokban varrtam, hogy kicsit színesebb legyen a kínálat, és végül ezeknek volt a legnagyobb sikerük!
  Nem nagyon csüggedtem a sok nálam maradt ékszeren. Nemrég megkerestek, hogy lehetőségem lenne a Ráday utca 19. szám alatt található Karmazsin kézművesboltba az ékszereimet árusítani! Éltem is a lehetőséggel, így ott élőben is megnézhetitek a fülbevalókat és medálokat! És persze még számos Meskáról is ismert alkotó tárgyai közül válogathattok még itt! Ajánlom mindenkinek:)



  Itt pedig Botka Ildikó által készített táskákat, pénztárcákat, kulcstartókat és mobiltokokat láthatjátok! A munkák szempontjából nem a legjobb kép, de nemrég megjelent a Meskán is BiBibolt néven ( bibibolt.meska.hu ) valamint részletesebben olvashattok róla is róla a  bibibolt.blogspot.com oldalon! Kérlek, nézzetek be hozzá, ha van egy kis időtök, megéri :) ! A legkisebb pozitív visszajelzés is nagyon nagy lökést adhat :) Jó nézelődést kívánok!



1 megjegyzés:

  1. Szia! Gratulálok a vásárhoz, gyönyörűek a munkáid, biztos sok sok szemet odavonzott! Van számodra valamim a blogomon!

    VálaszTörlés